A căzut cortina! Un ochi râde, altul plânge pentru echipele din Timiș din Liga a III-a

Dacă marea învingătoare a seriei a IV-a a Ligii a III-a a fost CSM Reșița, care a promovat în eșalonul secund, cele patru echipe din Timiș au avut destine diferite. Cea mai fericită e Dumbrăvița, care la primul an în acest eșalon a prins podiumul, dar nici CSC Ghiroda și Giarmata Vii nu se pot plânge, deoarece au evitat retrogradarea. În schimb, „sub linie” au terminat Millenium Giarmata și CSM Lugoj.

La ultimul meci acasă, ACS Dumbrăvița a făcut spectacol și s-a impus cu 5-0 cu FC Avrig. La pauză, elevii lui Sorin Bălu au avut deja 2-0, după reușitele lui Albert Voinea și Florin Nanu. În repriza secundă, diferența a crescut după ce au marcat Răzvan Rus, dar și Voinea și Nanu, din nou. Dumbrăvița a terminat seria pe locul 3, cu 58 de puncte, după Reșița și Lipova. Cu locul secund din Arad a jucat Ghiroda în ultima rundă, în deplasare. Șoimii Lipova s-au impus cu 1-0, după un gol marcat de Florin Istrate, iar echipa antrenată de Paul Codrea a terminat pe locul 11, cu 39 de puncte.

Sub linie au terminat Millenium Giarmata și CSM Lugoj, care au jucat una împotriva celeilalte în ultima rundă, pe terenul celei de-a doua. Lugojul s-a impus cu 4-3. Scorul l-a deschis Millenium prin Marius Călin. Cristian Onțel a egalat, dar tot Giarmata a intrat cu avantaj la pauză, grație lui George Beloescu. În repriza secundă, lugojenii au înscris de două ori prin Onțel și prin Salim Muhammed. În prelungiri, Michel Rosenblum a redus diferența pentru Giarmata, care cu 29 de puncte, a terminat pe locul 14. Cu 12 puncte, Lugojul a încheiat pe locul 15.

1000x100 casa brutarului

Cele două echipe mai pot spera la invitații de la FRF, care pot apărea în urma retragerii unor cluburi, a unor sateliți sau dacă echipele de la baraj nu vor avea CIS.

Sursa foto: facebook.com/FCDumbrăvița