Preparate de influență șvăbească la o nouă acțiune Banat Brunch

banat brunch deta

Turiștii sunt așteptați să participe la un nou eveniment gastronomic Banat Brunch. Acțiunea din acest weekend are loc la Casa Ferch din Deta, unde vor fi pregătite preparate de influență șvăbească.

Continuă seria evenimentelor gastronomice Banat Brunch organizate în județul Timiș. De data aceasta, turiștii sunt invitați în orașul Deta. Mai precis, sâmbătă, 4 iunie, Banat Brunch are loc la Casa Ferch.

Ne întoarcem în Casa Ferch din Deta, unde preparatele de influență șvăbească pregătite de doamna Margit Renner se vor întrece cu gulașul fiert în cazan de domnul Roman Renner. Voi trebuie să decideți ce va fi mai bun”, transmit organizatorii.

Masa va putea fi servită între orele 11.00 – 13.00, printre produsele locale pregătite fiind liptauer (pastă de brȃnză) blând și liptauer iute, gulaş în cazan din carne de vită, jeleu de coacăze sau gugelhupf (chec austriac). De asemenea, turiștii se vor putea răcori cu sirop din flori de soc, coacăze sau mure.

Totodată, participanții vor putea cumpăra de la producători locali miere de albine, telemea de oaie, gemuri/jeleuri de cireșe, coacăze și siropuri sau produse din lavandă.

Mai mult, este pregătit un atelier de pictură pentru copii, o paradă a „broscuțelor”, iar doi violoniști vor cânta muzică populară.

După servirea mesei, va fi realizat un tur ghidat în Deta și vor fi vizitate Muzeul de pompieri și Biserica romano-catolică.

Taxa de participare la evenimentul Banat Brunch este de 100 lei, iar înscrierile se pot realiza AICI!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/