VIDEO Stadiul lucrărilor la Campusul Lenau, cel mai mare proiect de școală din Timișoara

campus lenau

Ruben Lațcău, viceprimarul USR al Timișoarei, a vizitat șantierul Campusului Lenau, cel mai mare proiect de școală din oraș, și anunță că în acest moment se toarnă betonul pentru ultima placă de la unul din cele cinci corpuri de clădire. Lațcău a făcut publice și imagini aeriene cu șantierul din zona Oituz.

Lucrările sunt în toi pe șantierul Campusului Liceului „Nikolaus Lenau”, care se construiește în zona centrală a Timișoarei. Ruben Lațcău, viceprimarul USR al Timișoarei, a realizat și o vizită pe acest șantier, în urmă cu două zile.

Campusul Lenau este cel mai mare proiect de școală din Timișoara. Este prima școală nouă construită din anii 90 încoace. Acum se toarnă betonul pentru ultima placă de la unul din cele cinci corpuri de clădire. Campusul are 10.000 de metri cubi de beton. Aproximativ 25.000 de tone. Zona Oituz va arăta complet diferit în câțiva ani”, a afirmat Ruben Lațcău.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Viceprimarul Timișoarei a făcut publice și imagini aeriene cu șantierul din zona Oituz. Valoarea investiției la Campusul Lenau se ridică la 65 de milioane de lei, iar lucrările la structură ar trebui finalizate în următoarele luni.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/