Preotul militar al Garnizoanei Timișoara, internat la ATI după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Colectivul Spitalului Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara a lansat în spațiul public un apel la adresa pacienților care s-au vindecat de coronavirus și doresc să doneze plasmă pentru preotul militar al Garnizoanei Timișoara care a fost diagnosticat cu COVID-19. 

Părintele Radu Bogdan este internat la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, la secția de Terapie Intensivă.

”Facem un apel la pacienții care au trecut prin boală și doresc să doneze plasmă Grup B III Rh pozitiv pentru tratamentul transfuzional care sa crească șansa de însănătoșire a părintelui. Dacă există persoane dornice să ajute o pot face la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara menționând numele părintelui sau sunt rugați sa ia legătura cu asistent medical Sonia Jianu 0741.702.888 pentru detalii”, se arată în anunțul lansat în online. 

Radu-Cosmin Bogdan este preotul militar al ”Brigăzii 18 Infanterie Banat”, iar potrivit patriarhia.ro, activitatea liturgică a părintelui se desfășoară la Biserica Militară a Brigăzii, în Piața 700 din Timișoara, dar și în capelele militare ale unităților subordonate.