Premiul „Best Hotel Spa” ajunge din nou la Băile Herculane. Bacolux Afrodita Resort & Spa este marele câștigător!

casinoherculane by sungarden

Bacolux Hotels România și-a adjudecat trei dintre cele mai importante premii din industria ospitalității din România. Premiile pentru Best Hotel Spa, 4-Star Leisure Hotel of the Year și Hotel of the Year for Balneary Tourism au ajuns pe Valea Cernei.

Cu 8 nominalizări la această ediție, compania românească se află din nou pe podiumul competiției naționale Romanian TopHotel Awards care aduce recunoaștere muncii și eforturilor pe care industria hotelieră, a turismului și a ospitalității din România le depune zi de zi. Au fost celebrați campionii rezilienței în timpuri dificile, cei care au avut curajul să lupte cu provocările momentului, cei care s-au implicat și au construit în vremuri tulburi.

Best Hotel Spa, a fost câstigat de Bacolux Afrodita Resort & Spa **** pentru Herculum Spa, care reprezintă rezultatul atenției acordate de către managementul Bacolux Hotels segmentului de inovație și valorificare a resurselor naturale locale, având propriul izvor de apă termo-sulfuroasă.

Spa-ul a trecut printr-un proces de investiții, renovare și extindere având ca țintă adaptarea cât mai bună la zona pe care o reprezintă, promovarea legendelor, istoriei și resurselor locale. În oferta de terapii au fost încorporate atât resurse naturale, precum apa termo–sulfuroasă, miere și plante din surse locale, cât și mixurile proprii de uleiuri inspirate din istoria și legendele locale. Echipa de specialiști care asigură terapiile la Herculum Spa se extinde constant, incluzând acum
terapeuți locali, precum și din Indonezia.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Designul Herculum Spa a avut ca scop aducerea naturii la interior, folosind trunchiuri masive de copaci din specii locale, inspirați din arborele emblematic din centrul stațiunii – sequoia gigantea, panouri de mușchi și vegetație exclusiv locală. Jacuzzi-ul cu aburi a fost conceput în armonie cu legendele zonei, inspirat din Grota cu Aburi din stațiune, unde vechii daci veneau să vorbească cu zeii.

Bacolux Afrodita Resort & Spa**** a fost premiat și cu locul 3 la categoria 4-Star Leisure Hotel of the Year, locație care reușește să răspundă nevoilor mai multor categorii de turiști, îmbinând cu succes segmentul leisure cu cel business.

 

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/