PNL respectă libertatea presei și se disociază de președintele Romeo Dunca!

mircea teodorescu
untitled design set 970x90 px

Senatorul Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, a înlemnit când a aflat ultima ispravă a președintelui Consiliului Județean, iar liderul consilierilor județeni PNL a separat poziția lui Romeo Dunca de cea a partidului!

Reacțiile nu întârzie să apară după ce Romeo Dunca a trecut la o altă formă de a pune pumnul în gură puținilor jurnaliști din județ care îl prezintă așa cum e, și cu bune, dar și cu rele. Procese, amenințări, jigniri în spațiul public și discreditări. La toate a apelat cel mai important politician al momentului în Caraș-Severin, liberalul Romeo Dunca. Până acum, colegii de partid l-au tolerat și unii chiar l-au susținut. Indiferent cât de grobian a fost limbajul folosit de domnul președinte. De data asta însă Romeo Dunca pune PNL într-o situație delicată. A anunțat că va ridica acreditarea jurnaliștilor Express de Banat la ședințele publice ale Consiliului Județean Caraș-Severin. De ce?! Pentru că au prezentat imagini cu cetățeni revoltați din cauza modului în care administrează județul! Într-o astfel de situație nu mai e vorba despre persoana fizică Romeo Dunca, ci despre președintele unei instituții publice, chiar cea mai importantă din județ, instalat acolo de PNL Caraș-Severin! Ori PNL a garantat de fiecare dată libertatea presei, libertatea de exprimare. Așa se întâmplă și acum, în fața deciziei abuzive a președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin.

„Nu cunosc nimic. Ședințele sunt publice, nu cred că e posibil! Asta nu e poziția PNL!”, a spus, pentru expressdebanat.ro, Mircea Teodorescu, liderul Grupului PNL din Consiliul Județean Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI:

IREAL. Președintele Romeo Dunca interzice Express de Banat! Să nu se mai afle cum „dezvoltă” Caraș-Severinul!