Premiu de excelență pentru primul an de mandat al președintelui Romeo Dunca!

dunca premiu excelenta

Șeful Consiliului Județean Caraș-Severin a fost răsplătit pentru cum a dezvoltat Caraș-Severinul, în special turismul din Banatul Montan, după numai un an de la instalarea în funcție!

Gala Premiilor de Excelență pentru dezvoltarea și promovarea Banatului Montan, eveniment organizat de Primăria Anina, l-a avut ca principal laureat pe Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin. „A considerat turismul ca pe o soluție de revitalizare a Caraș-Severinului încă de la începutul mandatului domniei sale de președinte al Consiliului Județean.”, au justificat cei care i-au acordat Premiul de Excelență președintelui.

dunca premiat

celtic transilvania 1000x100px

Onorat cu asemenea distincție, Romeo Dunca a promis că va acorda o atenție deosebită Aninei și potențialului său turistic și de acum încolo. Ba chiar a dezvăluit parte din planurile sale imediate pentru această zonă a Banatului de Munte. „Vom face tot ce ne stă în putință pentru a promova frumusețile pe care le avem. Printre preocupările mele, bijuteria care e calea ferată, o minune a ingineriei. Încă de la începutul mandatului am văzut «Neagra» de la Oravița. Există deja o ofertă de preț pentru a o recondiționa, vom face acest lucru pe cheltuiala Consiliului Județean, la Brașov. Abia aștept să văd că această locomotivă va parcurge traseul de la Oravița la Anina, să aducă turiști! Prin reabilitarea Sanatoriului Marila sperăm să obținem un aflux foarte mare de vizitatori, fiind vorba de aparținătorii familiilor celor care vor fi internați acolo. Prin asta vrem să vă arătăm interesul nostru pentru a pune în valoare lucrurile frumoase pe care Anina le are.”, a spus Romeo Dunca pe scena din Anina.