Goana după fake-uri prin magazinele din Caraș-Severin! Polițiștii au confiscat haine, jucării și încălțăminte

haine contrafacute (1)

Polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Economice Caraș-Severin au ridicat săptămâna aceasta mai multe articole contrafăcute și au întocmit 6 dosare penale în urma unor verificări prin piețe, târguri, centre comerciale și diverși vânzători.

În prag de sărbători, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Economice Caraș-Severin au intensificat activitățile desfășurate pentru combaterea comerțului cu produse contrafăcute în piețe, târguri, centre comerciale și la diferiți vânzători.

În urma acțiunilor au fost descoperite articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 16.400 de lei, comercializate de diferite societăți comerciale din Reșița, Oțelu Roșu și Moldova Nouă, articole care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, polițiștii au întocmit 6 dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază titularul mărcii înregistrate și continuă cercetările.

haine contrafacute (2)