Premiu de excelență pentru Aur’a, apa de aur din Munții Banatului!

explo 1000x200

Compania care îmbuteliază în Caraș-Severin, la Ocna de Fier, apa cu aur, ai cărei indicatori chimici și microbiologici sunt de neegalat de vreo altă apă minerală de pe piață, a primit o distincție specială în cadrul Galei Excelenței în Afaceri, eveniment organizat de Camera de Comerț a județului Timiș!

Medaliată trei ani la rând cu aur și apreciată cu distincția Superior Taste Award, de către Institutul Internațional pentru Gust și Calitate, apa de aur a Banatului a ajuns repede în cele mai luxoase locuri ale lumii. Tocmai succesul de care Aur’a se bucură în Asia, Orientul Mijlociu sau pe Coasta de Azur i-a adus recent Trofeul de Excelență pentru recunoaștere internațională acordat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Timiș. „Ce poate fi mai frumos decât să primești o recunoaștere aici, la tine acasă?!”, s-a întrebat Horațiu Rada, managerul general al Aur’a Mineral Water.

tmc 640

Cu trei stele de aur în domeniul calității, Aur’a a mai primit recent un premiu. De data asta, acordat de Ziarul Financiar. Este vorba despre Premiul pentru „new entry” pe piaţa de lux, compania care a înnobilat băutura de zi cu zi cu un strop de strălucire.