Badea, Bordea și Micutzu strâng dulciuri și jucării pentru acțiunea de Crăciun a celor de la ASU Politehnica

Ca în fiecare an, suporterii echipei ASU Politehnica, organizați în Asociația Druckeria, se gândesc înainte de sărbători la oamenii cu posibilități materiale reduse. Pentru acțiunea de Crăciun de anul acesta, fanii viola au un ajutor de nădejde, deoarece cei care organizează spectacolul de stand-up comedy cu Badea, Bordea și Micutzu au decis să facă un al doilea spectacol doar pentru a colecta „fonduri” în acest sens.

Duminica aceasta, Badea, Bordea și Micutzu aveau planificat un prim spectacol de la ora 21.30, la Sala „Constantin Jude” din Timișoara. În mai puțin de 48 de ore, biletele puse în vânzare în prima parte a acestei săptămâni s-au vândut în întregime. Foarte rapid, ținând cont că a fost vorba de 2.000 de bilete. Succesul acesta i-a determinat pe organizatori să pregătească alt spectacol, tot duminică, de la ora 17.30. Pe parcursul celor două evenimente, la Sala „Constantin Jude” se va instala o urnă pentru cei care doresc să doneze jucării, dulciuri sau orice le prisosește pentru cei mici.

Organizatorii de la Front Row Events vor preda urna celor de la ASU Politehnica. „Front Row Events trăiește din bucuria oamenilor. Organizăm spectacole de stand-up comedy în țară și afară pentru vă vrem să le aducem românilor zâmbetul pe buze. Ne încântă să oferim momente de bucurie oamenilor care, pentru câteva zeci de minute, uită de orice și râd din suflet. Cred că acțiunea pe care o fac cei de la ASU Politehnica Timișoara se aliniază valorilor noastre și e o ocazie excelentă să aducem o bucurie oamenilor, nu doar prin spectacolele de comedie, ci printr-un ajutor real oferit celor aflați în nevoie”, a precizat Victor Balaniuc, co-fondator Front Row Events.

1000x100 casa brutarului

În principal, și în anii anteriori fanii din organizația Druckeria au mers în satele sărace din Timiș la acțiunea de Crăciun.

Sursă foto: profm.ro