Premii pentru antreprenoriat diplomatic! Adrian Bădescu și Peter Hochmuth primesc trofee de excelență

eewew
1000x100 (4)

Unul dintre obiectivele principale ale cluburilor de afaceri din România este încurajarea investițiilor care promovează creșterea economică.

În Județul Timiș funcționează mai multe cluburi ale oamenilor de afaceri străini, destinate realizării unui climat favorabil și prietenos pentru afaceri și investiții.

Anul acesta, CCIA Timiș acordă în premieră Trofeul de Excelență în Antreprenoriat Diplomatic primului club de afaceri înființat la Timișoara, cât și celui mai recent creat.

leader board 728 x 90 px

În 2002, se înființa la Timișoara primul club al oamenilor de afaceri din țările vorbitoare de limba germană, iar douăzeci de ani mai târziu, adică anul trecut, lua ființă un nou club de afaceri care și-a propus să fie soluția cu mai multe fațete a regiunii pentru investițiile și cultura nord-americană.

Iată textele celor două înalte distincții:

„Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș acordă Trofeul de Excelență în Antreprenoriat Diplomatic domnului Peter Hochmuth, Președintele Clubului Economic German Banat, în semn de recunoaștere și prețuire pentru 20 de ani de activitate prodigioasă a celui mai vechi club de afaceri din Banat menit dezvoltării și consolidării relațiilor economice dintre țările vorbitoare de limbă germană și România, pentru promovarea obiectivelor și valorilor comune ale spațiului european”.

„Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș acordă Trofeul de Excelență în Antreprenoriat Diplomatic domnului dr. Adrian Bădescu, Vicepreședinte al Clubul Economic Nord American Timișoara, în semn de recunoaștere și prețuire pentru inițiativă și implicare în fondarea la Timișoara a primului Club Economic Nord-American din România, subscriind misiunii de integrare, atragere și susținere a investițiilor, business-ului și culturii nord-americane în Regiunea de Vest”.

Cea de-a 28-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș va fi transmisă live în data de 19 noiembrie, cu începere de la ora 19.00, pe posturile regionale de televiziune, pe platformele on-line și pe paginile de Facebook ale partenerilor media, CCIAT și CRAFT, cât și pe site-ul evenimentului: www.top.cciat.ro.