„Premierul rămâne învinuit într-un dosar penal, indiferent de ceea ce se întâmplă în Parlament!”

Aceasta a fost concluzia vicepreședintelui Comisiei Juridice din Camera Deputaților și parlamentar de Caraș-Severin, Valeria Schelean.

Deputatul PNL e de părere că termenele pentru urmărirea penală a premierului Victor Viorel Ponta trebuie să fie cât mai scurte și stabilite în prima ședință a Comisiei Juridice. „Mă aștept ca PSD să uzeze de termenele maxime, că nu ar avea cum altfel. Pe săptămâna viitoare, le vom avea, cel mai probabil. Practic, la Comisia Juridică, avem nevoie de o singură ședință. Calendarul este regulat! Mâine, am putea, dacă se dorește, să avem raportul final. Astăzi, trebuie să îl dăm pe cel preliminar. Miercuri, am putea să avem un vot în plen”, a precizat vicepreședintele Comisiei Juridice pentru Realitatea TV.

CITEȘTE ȘI: ION MOCIOALCĂ: ,,Suntem solidari cu Victor Ponta!”

Potrivit estimărilor parlamentarului, PSD, cel mai probabil, „va face zid” în fața lui Victor Ponta. „Prevăd un vot negativ din ceea ce simt în atitudinea colegilor de comisie ( … ) Atrag însă atenția asupra unui singur fapt. Premierul României rămâne învinuit într-un dosar penal, indiferent de ceea ce se întâmplă în Parlament, a concluzionat Valeria Schelean.

Comments

  1. Radu ioan says:

    Mai jigodie iar ai aporut prin presa,nu te mai f..e nimeni?

  2. basistul says:

    Nesimtito tu vorbesti,tu care ai trait numai cu penali,esti inconjurata numai de penali sa-ti fie rusine.