Premierul Cîțu și-a dat acordul! Ungur vine să-l salveze pe Dunca, Surdu pleacă în minister!

andrei ungur (2)

Pentru că Romeo Dunca le-a demonstrat chiar și lor că nu e în stare să conducă administrația județeană, liberalii îl aduc de la Ministerul Dezvoltării pe Andrei Ungur pentru a îndrepta lucrurile în Consiliul Județean Caraș-Severin!

Prea plin de el pentru a citi măcar Codul Administrativ, Romeo Dunca demonstrează cu ocazia fiecărei ședințe de Consiliu Județean că e total pe dinafară, că locul lui e oriunde altundeva, numai în administrația publică nu. Mai tot timpul fără răspuns, Dunca îi caută din priviri ba pe Darian Ciobanu, ba pe Virgil Popa sau Luminița Jivan și nu puține au fost situațiile de-a dreptul penibile, când consilierii județeni din opoziție au șters pur și simplu pe jos cu un președinte depășit total. Cum lista promisiunilor făcute de PNL în campania electorală e foarte lungă, iar în acest ritm numai despre dezvoltarea Caraș-Severinului nu se poate vorbi, liberalii au stabilit până la cel mai înalt nivel ca de acum încolo Andrei Ungur să preia comanda în Consiliul Județean Caraș-Severin. Acesta renunță astfel la poziția de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării și vine în funcția de administrator public al județului. Dacă la un moment dat s-a crezut că mutarea a intrat sub semnul întrebării, ca urmare a bătăliei tensionate pentru șefia PNL, senatorul Marcel Vela a explicat că e doar chestiune de zile și că lucrurile sunt deja stabilite.

„Nu am avut cvorum în Biroul Executiv până acum. Și domnul președinte Orban, și secretarul general, și membrii BEx, din ambele echipe, Cîțu, respectiv Orban, au spus că sunt de acord să vină Andrei Ungur să-l ajute pe Romeo și să meargă domnul Surdu secretar de stat. În prima ședință online de Bee se va valida statutar decizia care e deja luată. Am vorbit și cu domnul prim-ministru Cîțu, e de acord!”, a spus Vela pentru expressdebanat.ro.