Premieră la Reșița! Prima clinică privată de imagistică și tomografie computerizată și-a deschis oficial porțile

whatsapp image 2023 03 23 at 21.55.26 (1)
explo 1000x200

Bîrsăşteanu Imaging Solutions este clinica privată pe care reșițenii, și nu numai, au așteptat-o cu sufletul la gură. De acum, se poate pot ajunge mai rapid către serviciile de RMN și CT.

Servicii de diagnostic imagistic de înaltă performanță, atât prin calitatea echipamentelor din dotarea clinicii, cât și prin prezența unei echipe de specialiști cu vastă experiență în domeniu, este ceea ce Bîrsăşteanu Imaging Solutions pune la dispoziția tuturor pacienților. Centrul de Imagistică din Banatul de Munte, își are sediul  în complexul City Center Reșița, de pe strada IL Caragiale, numărul 22, iar prezența acestuia este un punct de referință pentru toți cei care doresc să beneficieze de servicii de calitate superioară.

Clinica oferă servicii de rezonanță magnetică, cu o tehnică medicală de ultimă generație, iar echipa prof. univ. dr. Florin Bîrsăşteanu, vă întâmpină cu profesionalism și dedicație, dar și cu o experiență vastă în domeniul imagistic. RMN-ul și CT-ul sunt investigații imagistice esențiale în diagnosticarea și tratarea unor afecțiuni medicale, iar acum aceste servicii sunt disponibile și în orașul de pe Bârzava.

whatsapp image 2023 03 23 at 22.01.49

Întors în orașul care l-a format ca individ, șeful clinicii de radiologie si imagistică, dr. Florin Bîrsăşteanu a simțit nevoia să-și aducă recunoștința prin deschiderea unui spațiu foarte elegant, în care se dorește să se aducă un plus de tehnologie și un plus de diagnostic, dar și de normalitate, de frumos și mai ales de util pentru pacienți.

Am crescut și am copilărit în Reșița, m-am desăvârșit profesional în Timișoara și acum, spre finalul carierei am simțit nevoia să-mi aduc și eu recunoștința față de orașul în care m-am format ca om. Vin cu plăcere întotdeauna acasă și întotdeauna m-am simțit acasă. Eu însumi sunt solicitat de către cunoștințe, prieteni din Reșița să îi sprijin să își rezolve această problemă, până acum, la Timișoara. O vom avea de acum înainte la Reșița. Pot, am putut și am reușit!”, a declarat dr. Florin Bîrsăşteanu.

whatsapp image 2023 03 23 at 21.55.26 (2)

2 milioane de euro investiți în Reșița

Centrul de imagistică are un computer tomograf performant și un aparat de rezonanță magnetică, dar proiectul este mult mai mare. Este un proiect de aproximativ 2 milioane de euro, în care momentan s-au investit doar 500 de mii de euro. Urmează și achiziționarea unui aparat de osteodensitometrie care va măsura densitatea osoasă, mai ales persoanelor în vârstă, și un aparat de radiografie și un ecograf, în așa fel încât la finele anului 2023, să poată exista un centru de excelență în imagistică, un centru complet utilat și echipat. De asemenea, din 3 aprilie, clinica va avea ca partener și Casa de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin.

M-au impresionat foarte mult discuțiile pe care le-am avut, anterior sosirii mele, cu reprezentații Casei care au fost foarte deschiși (mi-ar face mare plăcere să pot să semnez contractul cât mai repede cu dumneavoastră). Este semn că au înțeles care este menirea lor: să sprijine pacienții care sunt asigurați. Sperăm să păstrăm o pondere între aceste repere financiare care sunt inevitabile în acest business!”

1000x100 casa brutarului
tmc 640

Echipei de 6 doctori, care va activa în cadrul clinicii, i se va alătura și medicul „Adriana Ruja, o personalitate în lumea radiologie din Reșița.”, mai spune Florin Bîrsăşteanu, bucuros și de data de 23 martie, ziua din calendar când s-a semnat contractul și ziua când a avut loc inaugurarea clinicii,  o dată ce a reprezentat ziua de naștere a tatălui acestuia, de asemenea, medic cu prestigiu în oraș.

clinica

Să nu aveți nevoie decât de ITP!

În ceea ce privește timpul de așteptare pentru investigații, șeful clinicii asigură reșițenii că toate acestea sunt de domeniul trecutului. De acum intervalul între programări va fi mult mai mic, în clinica Bîrsăşteanu Imaging Solutions.

„Din păcate timpul de așteptare, mai ales la stat, este generat de suma instalațiilor disponibile pentru acest lucru. România este încă departe de media europeană, pentru că suntem mult în urmă și ca număr de instalații și ca număr de investigații. Astăzi, medicina bazată pe dovezi nu mai poate fi făcută fără o susținere imagistică pentru că diagnosticul de mare finețe se pune astăzi cu instalații de mare performanță.

Prezența în Reșița a clinicii de imagistică și tomografie computerizată a fost facilitată, desigur, și prin bunăvoința primarului Ioan Popa, cel care care a fost prezent și la marele eveniment inaugural:

„Mă bucur mult că ați venit la noi în oraș, că ați venit acasă. Chiar vorbeam cu colegii care lucrează la noul spital județean că nu este ușor să faci act medical de calitate. Ceea ce se întâmplă aici este un debușeu pentru presiunea pe care se face în spital pe sistemul public și unde se stă la cozi. Cine are nevoie de rapiditate, de o soluție competentă o găsește aici. Vă felicit! ”

whatsapp image 2023 03 23 at 21.55.24

Lista de programări a fost deja deschisă, iar cei interesați de acest serviciu pot apela numărul de telefon: 0752 316 602 sau pot accesa pagina de Facebook: https://www.facebook.com/imagingsolutionsresita, mai ales că până la finalul lunii, toți pacienții beneficiază de o reducere de 10% aplicată la investigațiile RMN.

banner maxagro