Porr Construct suplimentează forțele pe șantierele din Reșița!

lucrari tramvai

Peste 100 de locuri de cazare sunt puse la dispoziția constructorului de Primăria Reșița în unul din căminele Liceului „Traian Vuia” din oraș.

În momentul de față, compania austriacă Porr Construct, cea care derulează la Reșița lucrările la tramvai, are în șantier aproximativ 200 de oameni. Numărul acestora va crește însă în perioada următoare, cu 40 până la 50 de persoane, precizează reprezentanții companiei, pentru ca termenele celor trei lucrări contractate să fie respectate.

„Suntem obișnuiți cu presiunea și îi facem față. În funcție de cum evoluează lucrările pentru cele trei contracte semnate ne vom redimensiona resursele, astfel încât să ne respectăm termenele contractuale. Avem în șantierele din Reșița, în prezent, în jur de 200 de persoane și, cu siguranță, mai aducem vreo 40 – 50 de oamenii pentru a acoperi necesarul, acum că s-a semnat și cel de-al treilea contract.”, a explicat Emanuel-Iohan Reitmaier, directorul de Divizie pe Zona de Vest a companiei Porr Construct România.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Pentru a veni în sprijinul constructorului, primarul Ioan Popa a anunțat că municipalitatea este dispusă să pună la dispoziția acestuia mai multe locuri de cazare pentru angajații companiei.

„Avem un cămin care este gol la «Traian Vuia». Am mutat pe toată lumea și le-am adus la cunoștință partenerilor de la Porr că suntem gata să le punem la dispoziție acest cămin în integralitatea lui, astfel încât, dacă doresc, să suplimenteze resursa umană. Noi suntem dispuși să le punem la dispoziție capacitatea asta de cazare, care are undeva la 100 și ceva de paturi.”, a spus primarul Ioan Popa.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/