Premieră în fotbalul feminin din Banat: Aceeași echipă, două jucătoare convocate la două naționale de senioare

Localitate mică, dar cu echipa mare! Fortuna Becicherecu Mic se poate lăuda cu o nouă performanță în fotbalul feminin, după titlul de vicecampioană și disputarea finalei Cupei României. Echipa din comuna periurbană Timișoarei are două jucătoare chemate la două naționale diferite, ambele de senioare.

Sportivele pentru care au venit telegramele de convocare sunt Bianca Ienovan, pentru naționala de senioare a României, și Dumitrița Prisăcari, pentru naționala de senioare a Republicii Moldova. Ambele echipe joacă în noiembrie meciuri din preliminariile pentru Euro 2021. România are două meciuri în această perioadă. Mai întâi, în 8 noiembrie, la Mogoșoaia, cu Lituania, apoi, în 12 noiembrie, în deplasare în Elveția. Moldova va juca un singur meci, în 10 noiembrie, cu Azerbaidjan. În această perioadă, Liga I de fotbal feminin se va întrerupe.

Până atunci, Fortuna joacă duminică la Prundu Bârgăului. Ulterior, cât timp va juca naționala, se joacă partide din Cupa României, iar echipa din Becicherecu Mic va avea meci în deplasare la United Bihor.

foto: facebook.com/acsfortunabecicherec