Premieră în Băile Herculane! Stațiunea caută fonduri pentru un patinoar!

Primarul din Băile Herculane vrea să pună stațiunea din Valea Cernei pe harta normalității. Chiar dacă unele dintre aspectele pe care încearcă să le îmbunătățească sunt minimale, edilul speră să aducă bucurie locuitorilor și turiștilor. Următorul proiect – patinoarul!

Începând din această iarnă, locuitorii din Băile Herculane și turiștii care aleg să viziteze stațiunea în sezonul rece s-ar putea bucura de încă o surpriză. Pe lângă târgul de Crăciun pe care primarul Cristian Miclău l-a inaugurat odată cu iluminatul festiv în 1 decembrie, în Valea Cernei ar putea fi montat și un patinoar. Ideea este încă la stadiul de documentare, găsirea fondurilor fiind principala problemă. „Am încercat achiziţionarea unui patinoar, dar se pare că sunt costurile foarte mari şi nu ştiu dacă putem suporta acest cost. Ar fi frumos. Unul dintre consilieri a spus că ne-ar costa undeva la 90.000 de lei lunar”, spune primarul Miclău.

Pentru reducerea cheltuielilor, edilul se gândește să se orienteze spre parcul fotovoltaic din stațiune și să furnizeze astfel energia electrică necesară patinoarului. În plus, va exista o taxă pentru toți cei care doresc să patineze, chiar și pentru cei mici. „Ne gândeam la un parteneriat, să suportăm noi costul energiei electrice şi să fie taxaţi toţi cei care intră pe gheaţă, inclusiv copiii”.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

În cazul în care administrația locală va găsi metoda prin care să achiziționeze patinoarul, acesta va fi amplasat în zona Pieței 1 Mai.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/