Premieră în administrația lugojeană! Consilierii locali vor participa la prima ședință organizată online

Decizia de organizare online a ședințelor Consiliului Local a fost luată la ultima întâlnire, ce a avut loc la Teatrul Municipal, când li s-a explicat aleșilor locali care va fi procedura de desfășurare a viitoarelor întâlniri pe perioada pandemiei.

Motiv pentru care extraordinara programată miercuri, 22 aprilie, de la ora 10.00, se va ține în sistem de teleconferință, prin intermediul platformei online ZOOM, la care vor fi conectați consilierii locali și instituțiile media, care au solicitat codul de acces.

Conducerea ședinței va fi asigurată din sala de Consiliu a Primăriei Lugoj, unde vor fi prezenți președintele de ședință, Iosif Crăciunescu, primarul Francisc Boldea și secretarul municipiului, juristul Dan Ciucu.

Ceilalți consilieri locali se vor afla acasă sau unde își desfășoară activitatea de zi cu zi. Administrația lugojeană a făcut cu o zi înainte repetițiile pentru ședință, repetiții care au decurs destul de greoi, unii consilieri locali neavând nici măcar adresă de email.

Pe ordinea de zi a ședinței se află propunerea primarului Francisc Boldea de a aloca suma de două milioane de lei Spitalului Municipal „dr. Teodor Andrei”, la care se adaugă și acceptarea celor 150.000 de lei, alocați de către Consiliul Județean Timiș pentru kituri de testare.