PREMIERĂ. Așa arată noua Unitate de Primiri Urgențe de la Reșița!

noua unitate de primiri urgente de la resita e gata de inaugurare
untitled design set 970x90 px

Urgențele se tratează la Spitalul Județean din Reșița într-un spațiu ultramodern, complet nou și dotat cu tot ce e mai performant astăzi în medicină!

Express de Banat vă prezintă în premieră imagini din noua Unitate de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Reșița, modernizată și extinsă în urma unei investiții în valoare de 10 milioane de lei. Banii au fost obținuți de Consiliul Județean Caraș-Severin în mandatul lui Silviu Hurduzeu, prin Programul Operațional Regional – Dezvoltarea infrastructurii sanitare și sociale, obiectivul urmând a fi dat în folosință mâine, după ce actualul președinte, Romeo Dunca, a avut grijă ca totul să fie dus la bun sfârșit. Rolul determinant în finalizarea cu succes a acestui proiect îl au totuși Camelia Gherghina și colegii săi de la biroul de proiecte europene al Consiliului Județean.

UPU Resita

UPU Resita foto 1

UPU Resita

UPU Resita foto 2

UPU Resita 6

UPU Resita foto 3

UPU Resita foto 7

UPU Resita foto 4

UPU Resita 8

UPU Resita foto 5

publicitate ziar expresb 1000x100
UPU Resita 9

UPU Resita foto 6

foto UPU Resita

UPU Resita foto 7

foto UPU Resita

UPU Resita foto 8

foto UPU Resita

UPU Resita foto 9

foto UPU Resita

UPU Resita foto 10

„Felicitări echipei, căreia îi mulțumesc! Oameni extraordinari care m-au susținut, care au muncit până la ore târzii în noapte și au luptat alături de mine pentru a finaliza acest proiect! Oameni care merită să fie amintiți și nu doar eu în calitate de manager proiect: Carmen Cîrlugea și Raul Adrian Gârcu, asistent manager, Otilia Elena Lechea, Daniela Spătar, Florin Nedelea, responsabili tehnici, Casian Bulzu, responsabil achiziții, Alin Preda, responsabil juridic, Mihaela Căpeț, responsabil informare și publicitate, Liliana Bosioc, Baias Carina și Corina Chivu, responsabili financiari, Minodora Iuga, responsabil secretariat-arhivare, constructorului SC Chris Sketch Art SRL, proiectantului SC Abraxas SRL și tuturor celor implicați în ducerea la bun sfârșit a acestui proiect. O echipă în adevăratul sens al cuvântului! Atât la bine, cat mai ales în perioadele dificile! Un vis împlinit! Felicitări!”, a scris Camelia Gherghina pe pagina de socializare.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/