OFICIAL. Ioan Popa, candidat în 2024 pentru încă un mandat de primar al Reșiței!

Ioan Popa primar la Resita
promovare online Timisoara Casa Auto

Primarul Reșiței a anunțat astăzi că va candida pentru al treilea mandat. Vezi ce stă în spatele acestei  decizii.

Ioan Popa nu părăsește România pentru Zanzibar, acolo unde și-a cumpărat o suprafață de teren pentru a-și construi o casă de vacanță, ci rămâne la Reșița și pregătește terenul pentru o nouă candidatură la Primărie. În spatele deciziei de a candida anul viitor pentru un nou mandat stă o promisiune mai veche făcută reșițenilor, aceea de a construi un nou spital județean.

CITEȘTE ȘI: Nelu Popa își face casă în Zanzibar! Vrea să trăiască simplu, printre africanii care câștigă 50 de dolari pe lună!

promovare banner maxagro

„O să candidez anul viitor, iar cel mai important motiv pentru care candidez este legat de noul spital județean. Suntem cu proiectul noului spital județean finalizat, avem autorizația de construcție eliberată. Pe Ministerul Fondurilor Europene există axe de finanțare, suntem prinși acolo, vrem să aplicăm. Undeva în septembrie sau octombrie se deschide posibilitatea de a depune cereri de finanțare. Vrem să depunem, și dacă ne ajută Dumnezeu, și suntem aprobați, anul viitor, în primăvară, noi lansăm licitația de execuție a noului spital. Ca să mă asigur că acest lucru se face, am luat în considerare să mai fac un mandat. Alt motiv nu am!”, a declarat Ioan Popa, la finalul ședinței de astăzi a Consiliului Local Reșița.

 

publicitate tmc 640