Pericol în trafic! Șofer beat pe străzile Reșiței la primele ore ale dimineții

Șofer din Resita cu sticla de bere în mână la volan.
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Un șofer a fost prins beat la volan pe o stradă din Reșița. Bărbatul avea o alcoolemie de speriat la primele ore ale dimineții. Polițiștii au fost sesizați de un alt șofer că mașina din fața sa merge haotic.

Vigilența unui cetățean a dus la evitarea producerii unei tragedii. Ieri-dimineață, la ora 9.43, omul a anunțat poliția că mașina din fața sa merge haotic pe DN 58, din direcția Soceni către Reșița. Șoferul mașinii în cauză, un bărbat de 47 de ani din Bocșa, a fost oprit 10 minute mai târziu de polițiști pe strada Făgărașului din Reșița. La testarea cu aparatul etilotest s-a constatat că avea o alcoolemie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. L-au condus pe bărbat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, bărbatului fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

„Mulțumim cetățeanului care a luat atitudine și a reacționat prompt, sesizându-ne un posibil pericol în trafic. Parteneriatul solid dintre cetățeni și autoritățile statului stă la baza unei societăți civilizate, în cadrul căreia fiecare poate contribui la realizarea unuia dintre scopurile comune: acela de a responsabiliza comunitatea cu privire la respectarea legii, pentru că, respectând legile și reglementările statului, împreună putem construi o societate mai sigură.”, spun polițiștii cărășeni.

Oamenii legii reamintesc că dacă vă asumați riscul de a conduce autovehicule sub influența alcoolului sau a altor substanțe, trebuie să fiți conștienți și de faptul că riscați să ajungeți la închisoare sau la spital.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/