Pregătiți de iarnă

Cele două zile cu ninsoare, anunțate de meteorologi, i-au determinat pe reprezentanții Comandamentului de iarnă al județului să se întâlnească și să verifice dacă suntem pregătiți sau nu de zăpadă.

În urma ședinței de aseară de la sediul Instituției Prefectului Județului Caraș-Severin, s-a stabilit că pentru următoarea perioadă rece se pot asigura condiții optime pentru circulația rutieră, fiind suplimentat numărul utilajelor de deszăpezire.

Șeful Secției de Drumuri Naționale Caransebeș, Ioan Boba, a precizat că județul are în momentul de față suficiente materiale antiderapante ce trebuie aruncate pe drumurile publice. Este asigurată în proporție de 98 la sută cantitatea de sare, iar cantitatea de nisip existentă acoperă 50 la sută din necesarul până în luna martie. Însă în orice moment, dacă va fi nevoie, se pot face aprovizionări ulterioare.

Astfel, cele două zile de ninsori nu sperie autoritățile județene: „Momentan, la nivelul județului nu există probleme deosebite, după cum au dat asigurări reprezentanții instituțiilor cu atribuții pe perioada sezonului rece prezenți la ședința comandamentului”, precizează Mihaela Badea, purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului Județului Caraș-Severin.

Comments

  1. Pakatos says:

    merg pe mana Mihaelei Badea…de data asta doar…:)