Elevii conștiincioși sunt premiați

Ca în fiecare an, deja devenită tradiție, festivitatea de premiere a elevilor care au rezultate bune la învățătură va avea loc și de această dată în preajma Sfântului Nicolae. Astfel, astăzi după-masă, aproape 20 de elevi străluciți vor fi felicitați.

La Sala Lira a Liceului de Arte „Sabin Păuța ” se vor aduna cadre didactice, elevi, dar și părinți pentru a premia cele mai bune rezultate ale elevilor reșițeni pe anul școlar 2011-2012. Școli și licee din Reșița și-au desemnat cei mai buni școlari care pe parcursul anului trecut și-au dat silința să obțină cele mai mari note.

Cei 16 elevi din oraș vor primi câte 500 de lei fiecare și o diplomă de merit  personalizată. De asemenea, festivitatea ce începe la ora 15:00 va avea și un program artistic asigurat de elevii Liceului de Arte „Sabin Păuța” din Reșița și Palatului Copiilor Reșița.

Printre școlile care au elevi cu rezultate excelente se numără Colegiul Național Traian Lalescu, Colegiul Economic al Banatului Montan, Liceul Teoretic Traian Vuia, Liceul Teoretic Mircea Eliade, Liceul Teoretic Diaconovici-Tietz Reșița, dar și Școlile Gimnaziale Nr. 1, 2, 8 sau 9.