Pregătit de stand up? Maria Popovici, Mincu și Banciu revin la Reșița!

Cei trei fantastici vin din nou la Reșița cu un spectacol cu care au făcut deja furori în mare parte a țării: „La bine și la rău”. Maria a pus mâna pe Mincu, iar luna asta vine la Cinematograful Dacia să ne spună cum a reușit. Grăbește-te să-ți iei bilet ca să le afli și tu secretele!

Au fost la Reșița în toamna anului 2017 și au promis că vor reveni. Așadar, iată-i! Maria Popovici, Alexandru Minculescu și Alexandru Banciu vin la Reșița în 23 aprilie cu un nou spectacol, bazat pe întâmplări din viața lor. În octombrie 2018, Maria a reușit să îl convingă pe Mincu să nu mai spună „nu” atunci când vine vorba de căsătorie, așa că are multe de povestit. Banciu completează tabloul, fiind, nu-i așa, o prezență constantă în preajma cuplului Maria-Mincu.

Aventurile lor, trăirile și gândurile vor fi expuse chiar de ei pe scena Cinematografului Dacia din Reșița marți, 23 aprilie, de la ora 20. Prețul unui bilet pentru primele 4 rânduri din fața scenei este de 40 de lei, iar pentru orice alt loc din sală, prețul este de 35 de lei.

Informații la numărul de telefon 0726 688 658. Biletele pot fi cumpărate online pe IABILET.RO – https://bit.ly/2Wx0KhD.

Cei care doresc să cumpere biletul de la Cinematograful Dacia o pot face deocamdată de luni până vineri, între orele 9 – 15. Condiția este să sune în prealabil la numărul de mai sus, pentru rezervare.

Express de Banat este partener media al evenimentului. Stați cu ochii pe pagina noastră de Facebook! Din acest weekend, dăm startul concursului prin care punem la bătaie câte două invitații duble pentru spectacolul din 23 aprilie!