„În fruntea Guvernului sunt lideri de râsul lumii și al Facebook-ului!”

explo 1000x200

Rezultatele celor mai recente sondaje de opinie i-au oferit lui Ion Mocioalcă motivul perfect pentru a-i taxa încă o dată pe cei care l-au determinat să plece din PSD după mai bine de 25 de ani petrecuți în partid.

Fostul președinte PSD Caraș-Severin se simte tot mai bine în postura de secretar general al Pro România, postură din care observă cum social-democrații se prăbușesc încet, dar sigur din cauza liderilor lor, în timp ce partidul lui Victor Ponta câștigă teren important. PSnews.ro a prezentat recent rezultatele unui sondaj realizat de Biroul de Cercetări Sociale, care arată că Victor Ponta e preferat de 8,9 la sută dintre români pentru a prelua șefia Guvernului în ipoteza potrivit căreia actualul premier Viorica Dăncilă ar candida și ar fi aleasă europarlamentar. Pe locul doi în preferințele respondenților se află Dacian Cioloș. 5.9% dintre respondenți au susținut că fostul premier tehnocrat ar fi potrivit pentru a conduce Guvernul după 26 mai. Pe locul trei în preferințele respondenților se află Călin Popescu Tăriceanu, urmat de Traian Băsescu și Rareș Bogdan.

Deputatul Ion Mocioalcă nu consideră deloc suprinzătoare rezultatele cercetării sociologice realizate de Bruno Ștefan. „Memoria românilor nu e chiar atât de scurtă și se vede că românii țin cont de o guvernare performantă și că simt lipsa unor lideri autentici în fruntea guvernului, pentru că, acum, sunt unii de râsul lumii și al Facebook-ului!”, a comentat secretarul general al Pro România.