Prefectura Caraș-Severin, în formulă completă! Al doilea subprefect a depus astăzi jurământul

Formula de guvernare se aplică de acum în totalitate și în Caraș-Severin, la Instituția Prefectului. Cel de-al doilea subprefect, nominalizat de către UDMR, și-a preluat astăzi funcția.

Prefectului liberal Cristian Gâfu și subprefectului USR, Andrei Plujar, li se alătură de astăzi Iosif-Atila Bognar din partea UDMR, cel care va ocupa cel de-al doilea fotoliu de subprefect. Hotărârea de guvern a fost emisă în 27 mai, iar astăzi a fost publicată în Monitorul Oficial.

Ceremonia de depunere a jurământului a avut loc astăzi, la sediul Palatului administrativ, în sistem de videoconferinţă, în prezenţa reprezentanţilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

„Vin în această funcţie cu bună credinţă, deschidere şi o experienţă acumulată în funcţia de consilier superior în cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul Judeţean Caraş-Severin. Îmi doresc o colaborare foarte bună cu domnul prefect, domnul subprefect şi colegii din această instituţie precum şi cu toate instituţiile statului. Uşa mea va fi deschisă pentru toţi cetăţenii judeţului Caraş-Severin privind problemele legate de Instituţia Prefectului, probleme pe care voi încerca să le rezolv în limitele competenţelor legale. Activitatea mea se bazează pe corectitudine, transparenţă şi eficienţă dar şi pe respectarea programului de guvernare.”, a spus Atila Bognar la preluarea mandatului.

tmc 640