Prefectul Gâfu către cărășeni: „Nu ne puneţi în situaţia de a institui măsuri forţate de izolare! Bolnavii nu vor mai avea loc în spitale!”

untitled design set 970x90 px

Reprezentantul Guvernului Orban în Caraș-Severin a renunțat la recomandări și rugăminți și a trecut la un ton amenințător, fiind îngrijorat de creșterea de la o zi la alta a infectărilor cu COVID-19!

Prefectul Cristian Gâfu vorbește despre o creștere alarmantă a numărului de persoane infectate cu SARS CoV-2, motiv pentru care a schimbat foaia. „Cetăţeni ai judeţului Caraş-Severin, traversăm o perioadă critică a pandemiei şi vă solicit imperios să respectaţi cu stricteţe măsurile de prevenţie a îmbolnăvirii şi de limitare a răspândirii coronavirusului! Suntem într-un moment delicat şi riscăm ca sistemul medical să fie copleşit. Atât cei infectaţi cu noul coronavirus, cât şi bolnavii cronici nu vor mai avea loc în spitale! În acest moment suntem aproape de a ne reîntoarce la starea de urgenţă şi la măsurile pe care le-am avut în acea perioadă, anume să stăm în casă şi să ieşim afară doar limitat şi în baza declaraţiei pe proprie răspundere”, a transmis Gâfu.

Prefectul amintește de necesitatea purtării măștilor și respectării măsurilor de distanţare fizică, precum și de respectarea regulilor de igienă. „Respectaţi aceste reguli acum, înainte de a fi prea târziu şi nu ne puneţi în situaţia de a institui măsuri forţate de izolare! Orice acţiune întreprindeţi, ţineţi cont că SARS Cov-2 ucide!“, a mai transmis prefectul de Caraș-Severin.

publicitate ziar expresb 1000x100

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/