Jaro Marșalic: „Noi încă avem interdicție să racolăm primari PSD!”

Prim-vicepreședintele PNL, Jaro Marșalic, închide ușa partidului pentru primarii social-democrați care și-ar dori să dezerteze și să primească carnet de liberal!

Un număr deloc de neglijat de primari PSD ar urma să plece din partid cu câteva zile înainte de alegerile locale. Unii ar trece la Partidul Ecologist Român. Cei mai mulți însă dintre cei care s-au săturat de PSD ar opta pentru PNL. Cel puțin asta anunță bursa zvonurilor. În ciuda faptului că pe liberalii i-ar ajuta mult, în special în lupta pentru șefia Consiliului Județean, astfel de transferuri, Jaro Marșalic, una dintre cele mai puternice voci ale PNL în Caraș-Severin, spune că e puțin probabil să apară mutări spectaculoase. „Noi încă avem, să zic așa, interdicție la nivel de Birou Național să racolăm primari de la PSD și momentan nici nu prea am încercat noi așa ceva. Noi suntem disciplinați, vedem ce o fi”, a spus liderul liberal pentru expressdebanat.ro.

Marșalic a comentat și eventuala apropiere a deputatului PSD Luminița Jivan de PNL și de Nelu Popa, despre care se tot vorbește în culisele scenei politice cărășene. „Astea sunt speculații. Nici nu au fost discuții de genul ăsta. Noi încă avem interdicție să discutăm cu primari care au fost în PSD. Până la urmă, politica înseamnă în primul rând voturi. Dacă nu ai suficiente voturi, nici nu poți să îți pui ideile în aplicare și atunci aici se tot speculează că ar fi permise și anumite metode, să zicem mai neortodoxe, să accepți, să nu accepți. La noi, în general, nu prea s-au făcut compromisuri de genul ăsta. Pe acest principiu am avut și de pierdut, dar până la urmă eu consider că, totuși, cel mai bine este să ai obrazul curat și să nu îți fie rușine”, a mai afirmat Jaro Marșalic.