Prefectul, despre circul de la Spitalul Județean: „Sper să le dea Dumnezeu înțelepciune”

ioan dragomir (4)

Scandalul care trenează de mai bine de un an între Consiliul Județean și Spitalul Județean de Urgență Reșița ar putea fi aplanat cu înțelepciune. Însă atitudinea din prezent nu ajută pe nimeni.

Relația ostilă dintre conducerea Consiliului Județean și cea a Spitalului Județean de Urgență Reșița afectează bunul mers al lucrurilor mai mult decât să ajute. Mai ales când unele decizii sunt luate pe repede înainte, fără a analiza consecințele, cum ar fi schimbarea repetată a managerului. Prefectul Ioan Dragomir speră într-o minune.

„Am tot sperat să se rezolve situația, trăiesc cu speranța că se va rezolva până la urmă, nu știu cum. Banii pe arierate s-au plătit, este un lucru bun, dar și alea, după eforturi și după presiuni. Unii se laudă că au plătit. Au plătit cu întârziere. Bine că s-a rezolvat acea situație. Din punct de vedere financiar, acum spitalul stă binișor, însă au și ei anumite probleme. Relația cu Consiliul Județean este ca în urmă cu un an, nu s-a îmbunătățit deloc. Efectiv nu știu ce se va întâmpla. Grija este în primul rând a Consiliului Județean, sub patronajul căruia își și desfășoară spitalul activitatea. Sper să le dea Dumnezeu înțelepciune să găsească o soluție de compromis. Cu siguranță schimbările repetate de manager nu sunt bune.”, a declarat prefectul de Caraș-Severin, Ioan Dragomir.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu spune că se vehiculează numele unui „om greu” care să o înlocuiască pe Alina Stancovici, însă deocamdată lucrurile s-au împotmolit, după ce s-a ajuns la concluzia că ultima hotărâre a Consiliului de Administrația nu a fost una legală. Ba mai mult, doi membri ai Consiliului și-au dat demisia. Ambii sunt colegi de partid cu Romeo Dunca.

1000x100 casa brutarului
expres banat 1000x100 (2)

CITEȘTE ȘI:

Președintelui Dunca îi tremură mâna pe bisturiu! Demiterea Alinei Stancovici, doar cu încălcarea legii!

„Domnule Dunca, vă folosiți de Consiliul Județean pentru tâmpeniile pe care le aveți în cap!”