Prefectul de Timiș: „Vă asigur că procesul electoral se va desfăşura în condiţii de siguranţă. Secţiile de votare vor fi dotate în aşa fel încât să nu existe niciun risc de infectare”

În ultima ședință a consilierilor județeni în funcție, prefectul de Timiș i-a asigurat pe aleși că alegerile de duminică vor fi organizate în așa fel încât să nu existe niciun risc de infectare nici pentru cei care fac parte din secțiile de votare, nici pentru alegători. 

„Știu că mare parte dintre dumneavoastră candidați pentru un nou mandat de președinte, respectiv consilieri pentru CJ Timiș. Vă doresc succes tuturor la alegerile care vor avea loc în 27 septembrie și cu siguranță cu o parte dintre dumneavoastră vom colabora în continuare în următorul CJT.”, le-a spus Liliana Oneț aleșilor locali în ședința de plen de miercuri.

Prefectul i-a asigurat pe aleși de un proces electoral bine organizat.

„Duminică ne vedem la vot. Vreau să vă asigur că procesul electoral se  va desfăşura în condiţii de siguranţă.  Secţiile de votare vor fi dotate în aşa fel încât să nu existe niciun risc de infectare, nici pentru cei care vor fi membri în secţiile de votare, nici pentru alegătorii care vor participa la procesul electoral. Vă asigur că totul va decurge în cele mai bune condiţii.”, a mai spus Oneț.

Foto: Facebook/Consiliul Județean Timiș