Andrei Plujar, USR-PLUS: „Mi-am propus să fac din județul Caraș-Severin o casă a noastră, a cărășenilor”

explo 1000x200

A fost o campanie electorală mizerabilă, cu atacuri la persoană. Așa cataloghează Andrei Plujar ultima lună. Însă pe candidatul USR-PLUS aceste lucruri nu îl doboară, ci îl fac mai puternic și mai determinat ca din 28 septembrie județul Caraș-Severin să devină o casă pentru cei care trăiesc aici.

Candidatul USR-PLUS s-a trezit atacat dur de cei cu care se zvonea, în urmă cu o lună, că ar putea face alianță. Andrei Plujar este convins că nu există cale de împăcare cu liberalii nici după alegeri, considerând că se va vorbi mai degrabă despre reconstrucția USL în Caraș-Severin. „E prea încrâncenată această campanie. Mi-am imaginat că va fi o campanie mizerabilă, cu multe atacuri la persoană, dar ceea ce am pățit eu mi se pare că întrece orice limită a bunului simț”, spune Plujar. „Singurul partid care va susține în Consiliul Județean interesele cetățenilor si va lupta pentru ca transparența, integritate și competența suntem noi, Alianța USR-PLUS”, completează candidatul la șefia forului.

Andrei Plujar are și un mesaj pentru cei pe care îi așteaptă la vot în 27 septembrie. „Nu vreau să vorbesc despre mine, Andrei Plujar, ci despre membrii Alianței USR-PLUS. Vreau să spun că noi nu suntem compromiși, suntem incoruptibili, nu avem afaceri, nu avem interese cu statul. Acest lucru vreau să fie limpede pentru toată lumea. Ne-am propus să facem o altfel de politică și acest lucru îl vom face. Iar eu, din județul Caraș-Severin mi-am propus să fac o casă a noastră, a cărășenilor, o casă pentru toți, nu pentru hoți”.

(E)