Prefectul Ciobanu a ascuns relațiile contractuale cu Mike Security! Limuzinele lui Pistol, la dispoziția oamenilor cu influență!

Nicolae Miu Ciobanu a fost luat pe sus de ofițerii DIICOT și DGA și condus la Parchet pentru audieri în dosarul de evaziune fiscală și spălare de bani cu un prejudiciu de 25.000.000 de lei. Acțiunea i-a luat prin surprindere pe mulți și asta, pentru că relațiile dintre prefectul Ciobanu și firma lui Viorel Pistol au fost ținute ascunse!

A doua zi după ce a fost audiat, Ciobanu și-a dat demisia, chiar dacă față de el nu se dispusese vreo măsură preventivă. Cu ocazia anunțului legat de renunțarea la funcția de prefect de Caraș-Severin, Ciobanu a recunoscut că, în perioada 2011-2012, timp de șapte luni, a fost administrator al uneia dintre firmele de pază ale lui Viorel Pistol.

În CV-ul lui Nicolae Miu Ciobanu de pe site-ul Prefecturii apare toată activitatea sa profesională, sunt menționate toate funcțiile și locurile de muncă pe care le-a avut. Niciun cuvânt însă despre firmele lui Pistol! Din CV-ul fostului prefect reiese că a fost electrician locomotive, că în ’88 a absolvit Școala Militară de ofițeri activi ai Ministerului de Interne, că în 2005 a ajuns adjunct al șefului Poliției Municipiului Caransebeș, iar cinci ani mai târziu, adjunct al șefului Poliției Reșița. În perioada 2010-2013, Ciobanu are trecută în CV activitatea de consilier juridic la firma Filuprest din Caransebeș, care se ocupa cu distribuția presei scrise. În 2013 a fost uns inspector-șef la Inspectoratul Teritorial de Muncă, în 2014 a fost numit prefect, iar în 2015 a fost promovat prefect de Caraș-Severin. Nimic despre firmele lui Pistol. De ce a omis prefectul să amintească în CV-ul său că a fost administrator la una dintre firmele acuzate de evaziune fiscală și spălare de bani, probabil, vor răspunde procurorii. O altă întrebare la care vor răspunde cel mai probabil organele de cercetare penală este legată de personajele influente din Reșița care se plimbă la volanul mașinilor de lux înmatriculate sau cumpărate de firmele generosului Viorel Pistol.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/