„Povestea locului meu” continuă! Etapa a cincea: „Vă invit la mine-acasă!”

„Povestea locului meu” continuă. Proiectul a ajuns la cea de-a cincea etapă, în cadrul căreia aproximativ 300 de elevi din Caraș-Severin vor fi prezenți, zilele acestea, la Palatul Copiilor din Reșița.

Proiectul educațional implementat de Inspectoratul Școlar Județean se apropie de final. În ultima etapă a competiției, echipajele de elevi își vor prezenta zona din care provin în fața unui juriu. În primele etape, elevii au redat locurile natale prin desene, pictură, interviuri cu „oameni de seamă ai locului meu”, iar acum a venit momentul să convingă publicul că știu să vândă imaginea locului din care provin.

Concursul din ultima etapă se va desfășura pe parcursul mai multor zile: joi, 8 iunie, începând cu ora 14.00, zonele Anina, Bocșa și Reșița; vineri, 9 iunie, începând cu ora 13.00, vor vorbi despre locurile lor copiii din zonele Oțelu Roșu, Oravița și Moldova Nouă, pentru ca sâmbătă, de la ora 10.00, să urce pe scenă copiii din Bozovici, Caransebeș și Băile Herculane.

CITEȘTE ȘI: Povestea locului meu. Județul Caraș-Severin, prin ochii a sute de copii!

„Soliști vocali, dansatori, recitatori talentați, membri ai echipajelor implicate, vor prezenta scurte momente artistice. Și-au anunțat prezența alături de copii, la invitația cadrelor didactice coordonatoare de echipaj, și câteva personalități locale, care au sprijinit desfășurarea activităților”, ne-a transmis Cristina Ardeleanu, inspector pentru învățământul primar.

În sala de spectacole a Palatului Cultural din Reșița va fi amenajată și o expoziție de carte constând în publicații despre locurile natale și cărți scrise de autori autohtoni.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/