Povestea continuă la Caransebeș: voturi liberale împotriva propunerilor făcute de Borcean. „M-a surprins reacția colegilor mei de partid“

Organizația Caransebeș a Partidul Național Liberal este împotriva primarului propus la alegerile locale din 2016. Constatarea aparține edilului-șef Felix Borcean, care spune că liberalii s-au opus la o măsură uzitată și de alte instituții publice în cazul unor subiecte sensibile care nu pot fi tratate de juriștii Primăriei cu aceeași rigurozitate, făcând referire la cele întâmplate la recenta ședință extraordinară a Consiliului Local.


Lui Felix Borcean votul colegilor consilieri, știut fiind faptul că sunt în tabere diferite, i s-a părut ciudat, mai ales din partea viceprimarului Marius Isac. „M-a surprins reacția colegilor mei de partid și la votul despre spital, și la votul pentru delegarea unor avocați pentru susținerea în instanțe a mai multor cauze, în vederea recuperării unor terenuri și în vederea disputei cu fostul manager al spitalului, cu atât mai mult cu cât în cele mai multe cazuri cu privire la subiecte sensibile se apelează la aceste forme de reprezentare”, a declarat primarul Felix Borcean.

Edilul a mai adăugat, ca răspuns la reproșul consilierilor liberali că Primăria are compartiment juridic, că nu știe în câte cazuri juriștii Primăriei au apărat cauzele și în câte cazuri instituția a fost apărată de avocați, dar va încerca să facă o analiză.

CITEȘTE ȘI: Negocieri încrucișate și sacrificii politice, în interesul liderilor județeni ai PNL și PSD?!