Pot începe lucrările de amenajare a noilor străzi din zona Oituz. Contractul a fost atribuit pe finalul anului

Lucrările pentru drumurile de legătură și utilitățile aferente între strada Popa Șapcă, Calea Aradului și strada Oituz ar urma să dureze un an, iar valoarea contractului atribuit este de aproape 5 milioane de lei. 

Contractul prevede amenajarea carosabilului, a trotuarelor și lucrări hidroedilitare: alimentare cu apă potabilă și tehnologică, canalizare menajeră și pluvială și iluminat public. De lucrări se va ocupa Bauerhof Agrobanat, cu sediul în Moșnița Nouă, de altfel singura societate care a depus ofertă. Valoarea totală a achiziției este de 4.965.140 lei. Banii provin din bugetul local.

Rostul acestei lucrări este de a fluidiza traficul de pe strada Oituz. Conform proiectului, noile amenajări îi vor ajuta pe șoferi să ajungă mai rapid dinspre Popa Șapcă spre strada Oituz, pe lângă Penitenciar, prin spatele Facultății de Arte, pe la Intrarea Doinei, apoi în dreptul Parcului Botanic.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Prima licitație pentru atribuirea acestor lucrări a demarat în primăvara anului 2016. De atunci, cinci licitații au fost amânate din lipsă de oferte.

 

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/