Poștașul lansează prima piesă după X Factor! Reșițeanul Dorian Lupu are „Ștaif”! [VIDEO]

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Piesă nouă, videoclip nou și un stil aparte! Dorian Lupu, reșițeanul cunoscut de români drept „Poștașul”, lansează în această seară prima piesă după preselecțiile de la X Factor.

Și-a făcut debutul național pe scena X Factor și i-a surprins pe toți cu versuri bine legate, compoziție proprie. Dorian Lupu alias GST revine în această seară cu forțe proaspete și lansează un nou videoclip. Piesa „Ștaif”, gândită, scrisă și cântată de reșițeanul de 25 de ani, este altceva. După cum o spune chiar el, „piesa este despre revenirea mea în muzică, despre evoluție și experiența pe care am avut-o în X Factor și încercarea de a aduce ceva nou. Vreau să arăt un nou GST! Vreau să mă rup un pic de underground, de stradă și de muzica pe care o făceam înainte. Este un stil nou de hip-hop pe care vreau să îl abordez”. De aici și titlul piesei – „Ștaif”.

Dorian a vorbit în exclusivitate pentru Express de Banat și despre o eventuală lansare publică a piesei. „Încă nu cred că dispun de multe chestii ca să pot face asta. Asta implică multe, să faci o lansare într-un club. În Reșița e foarte greu. Trebuie să ai un nume mare ca lumea să vină, să plătească bilet pentru tine. Momentan, îmi cunosc locul și știu că mai am mult de lucru până să pot realiza o lansare în adevăratul sens al cuvântului”. Numai feedback-ul pozitiv al publicului l-ar determina pe GST să se gândească la o lansare: „Feedback-ul e cel mai important lucru. Cine spune că vizualizările nu contează, minte. Asta înseamnă câte persoane te văd de fapt. Contează într-adevăr și cât de mult te apreciază publicul. Părerile negative nu mă influențează și nu mă schimbă”.

YouTube video

Pentru piesa „Ștaif”, Dorian a compus versurile săptămâna trecută, iar videoclipul a fost filmat duminică, în Timișoara, în decurs de 3-4 ore. Imaginile le-a montat în doar 30 de minute. „Eu lucrez foarte repede când lucrez cu mine, cu ce-i al meu, pentru că știu ce vreau din prima. Scriind piesa, îmi derulez deja videoclipul în minte”.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Nu ar renunța la hip-hop, dar nu ar refuza nici rolul de compozitor. „Nu aș accepta niciodată să îmi scrie altcineva textele! Nici măcar nu mă pot gândi la asta! Aș accepta, în schimb, să fac eu texte pentru orice alt artist. Indiferent de stilul muzical pe care îl abordează, exceptând cele care nu mă reprezintă, dar mă pot adapta pe orice stil. Până la urmă, poezia e poezie!”. Ba mai mult, tânărul se implică și în acțiuni caritabile. În 1 octombrie a fost invitat să cânte în cadrul unui spectacol caritabil pentru un copilaș bolnav din Timișoara, invitație pe care a onorat-o fără să stea pe gânduri. „Am fost invitat și am acceptat imediat. Dacă pot să ajut prin muzica mea, o fac cu cea mai mare plăcere!”.

Piesa „Ștaif” are doar câteva minute de la apariție, dar Dorian se gândește deja la ce va urma. Până la finalul anului, reșițeanul promite să scoată încă o piesă, care ar putea fi chiar o colaborare. Nu ne dezvăluie însă prea multe. „La finalul videoclipului de azi este un teaser din ce o să urmeze. Este o surpriză! Va fi foarte tare! Mi-e teamă că va fi mai tare decât «Ștaif»!”. Dorian Lupu nu se oprește aici. Se gândește de ceva timp să lanseze albumul „Planeta roșie”, un album care va conține doar piese noi, inclusiv pe cea care l-a făcut celebru în preselecțiile X Factor, „Check It”. Așadar, stați pe zonă!

CITEȘTE ȘI:

Dorian Lupu, rapperul din Reșița cu 4 de DA la X Factor! „Mă prezint GST la mic și vă salut!” [VIDEO]

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/