Începe campionatul. Banatul Caransebeș joacă la Ploiești. „Mergem la victorie!”

Eliminați prematur din Cupa României, gugulanii se concentrează acum asupra noii ediții de campionat, care debutează în weekend. Echipa lui Răzvan Parpală începe Divizia A1 cu o deplasare la Ploiești.

Gugulanii vor juca astfel cu o echipă, Tricolorul Ploiești, pe care au mai întâlnit-o și în perioada de pregătire, prahovenii impunându-se în urmă cu o lună în patru seturi. De atunci, lucrurile s-au mai schimbat, Banatul Caransebeș este acum în formulă completă, pentru că de câteva zile se pregătește alături de coechipieri și letonul Aivars Petrusevics, care a participat cu echipa națională la calificările pentru Campionatul European. Chiar și așa, antrenorul Banatului, Răzvan Parpală admite că meciul de la Ploiești va fi foarte greu, însă elevii săi merg la victorie.

„Orice meci este greu, și pentru celelalte echipe la fel. Orice meci este greu pentru că nu te lasă nimeni să câștigi ușor. Ploieștiul are echipă bună, se bate la primele cinci locuri, dar noi, bineînțeles, mergem cu gândul la victorie acolo, o să ne batem de la egal la egal cu ei, obligatoriu”, a declarat antrenorul Răzvan Parpală.

leader board 728 x 90 px

Partida Tricolorul Ploiești – Volei Club Banatul Caransebeș se va disputa duminică, 16 octombrie, de la ora 13:30 și va fi transmisă pe Digi Sport 4.