Poștașul a livrat un nou colet la X Factor! Reșițeanul a evoluat în categoria „Grupuri” a lui Ștefan Bănică!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Reșițeanul Dorian Lupu, cunoscut sub pseudonimul „Poștașul” odată cu apariția la X Factor, a evoluat, în această seară, în categoria „Grupuri” a lui Ștefan Bănică Jr. Din păcate, deși i-a atras atenția Deliei, duetul cu Cristina Baban din Republica Moldova nu i-a asigurat un loc în galele live.

Dorian Lupu s-a bucurat de încă o apariție pe scena X Factor și i-a impresionat din nou pe jurați. De această dată, tânărul din Reșița a apărut în categoria „Grupuri” a lui Ștefan Bănică Jr., din care au mai făcut parte alte nouă formații și a cântat o piesă împreună cu Cristina Baban, o concurentă de 30 de ani din Republica Moldova. La jurizare, Delia a declarat că, dintre cei doi, reșițeanul s-a făcut remarcat și i-a atras atenția. Chiar dacă a obținut un scaun în primă fază, mentorul Bănică a decis, pe parcurs, să înlocuiască grupul Dorian Lupu – Cristina Baban cu mult mai micii Oscar și Miruna, un grup cu aceeași componență: un rapper care își compune singur versurile și o solistă, ambii de doar 14 ani. Ștefan Bănică Jr. a subliniat, la final, că evoluția Cristinei a fost cu mult sub nivelul așteptat, iar acest lucru l-a tras în jos și pe reșițean, scoțându-l din concurs. Juratul X Factor a dat vina și pe lipsa de chimie dintre cei doi.

Cu toate acestea, evoluția lui Dorian alias GST a fost una formidabilă. După ce, la preselecții, a impresionat cu o creație proprie și a obținut 4 de DA, rapperul a compus versuri și pentru piesa cântată în duet cu Cristina Baban (Blu Cantrell – Breathe)

YouTube video

Chiar dacă nu a reușit să treacă mai departe, Dorian Lupu nu se dă bătut, deși, într-un fel experiența X Factor i-a lăsat și un gust amar: „Nu consider că a fost corectă decizia, cel puțin în ceea ce mă privește. Nu regret deloc participarea la acest concurs, iar faptul că nu am ajuns în galele live, nu face decât să mă ambiționeze în continuare, pentru că știu ce pot. Am lansat două piese după prima apariție tv și încă am multe proiecte pe care vreau să le realizez. Le doresc mult succes în continuare tuturor concurenților”, a declarat Dorian Lupu pentru Express de Banat.

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

CITEȘTE ȘI:

Dorian Lupu, rapperul din Reșița cu 4 de DA la X Factor! „Mă prezint GST la mic și vă salut!” [VIDEO]

Poștașul lansează prima piesă după X Factor! Reșițeanul Dorian Lupu are „Ștaif”! [VIDEO]

EXCLUSIV. Piesa cu care poștașul a făcut senzație la X Factor este aici: CHECK IT!

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/