Porţi deschise la AJOFM cu ocazia celor 15 ani împliniţi!

explo 1000x200

Activitatea Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caraş-Severin a fost sărbătorită astăzi prin tradiţionala activitate – „Ziua Porţilor Deschise”. Asta, pentru că instituţia a împlinit 15 ani.

Evenimentele organizate pentru a marca activitatea agenţiei cărăşene au debutat la Liceul teoretic „Traian Vuia” din Reşiţa. În cadrul „Zilelor Liceului”, un reprezentant al AJOFM a moderat o dezbatere cu tema „Cum să-ţi alegi profesia”, la care au participat elevii claselor a XI-a şi a XII-a. Manifestarea a continuat la orele prânzului la sediul instituţiei. De data aceasta, un grup de tineri de la Liceul de Arte „Sabin Păuţa” din municipiu a vizitat agenţia judeţeană, având posibilitatea să cunoască modul în care angajaţii îşi desfăşoară activitatea.

DSCN5689  DSCN5715

De Ziua Porţilor Deschise, o zi aniversară pentru noi, am primit vizita elevilor de la Liceul de arte care, după o scurtă plimbare prin agenţie, au participat la o întâlnire cu conducerea instituţiei. Le-au fost prezentate atât serviciile pe care  le oferim în special tinerilor, cât şi posibilităţile reale de angajare pe piaţa muncii”, a declarat Carla Goagă, purtătorul de cuvânt al AJOFM Caraş-Severin.

La finalul întâlnirii, aceasta le-a mulţumit reprezentanţilor mass-media locale pentru colaborarea şi sprijinul acordat în cei 15 ani de activitate pe piaţa muncii.

banner 970 x 250