Popovici, un om politic care va face istorie în județul Caraș-Severin!

Candidatul PMP pentru șefia Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Popovici, nu numai că va repeta figura frumoasă de la alegerile de acum patru ani, ci chiar o va depăși! Primarul Caransebeșului, Felix Borcean, îi întoarce sprijinul!

Borcean a fost prezent la lansarea candidaturii lui Ionuț Popovici în cursa electorală pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, ocazie cu care a anticipat o carieră politică spectaculoasă pentru cel care i-a întins primul mâna după ce anunțase că va candida în 27 septembrie din postura de independent. Edilul Caransebeșului le-a explicat totodată membrilor Mișcării Populare cum a ajuns să se bucure de sprijinul lor după ce timp de două decenii a avut carnet de liberal. „Prin prestația colegilor din Caransebeș și nu numai, PNL m-a dezamăgit. Le spuneam colegilor, în 2014, altor candidați PNL, să nu abandoneze niciodată lupta politică sub sigla partidului care i-a adus acolo. Am fost adus în situația aceasta destul de ingrată, de a mă contrazice. Mă aflu în situația de a ieși pe ușa din dos, pe ușa din spate din acest partid, deși eu zic că pe ușa din față, și trebuie să-i mulțumesc președintelui Popovici pentru că a fost primul care a întins o mână prietenească. A înțeles momentul acesta, fapt ce a dovedit că este un om politic bine înfipt, un om politic care va face istorie în județul Caraș Severin!”, a spus Borcean.

Edilul Caransebeșului va fi susținut în alegerile locale de către PMP și, a subliniat acesta, fără niciun fel de pretenții. Ionuț Popovici a făcut-o doar pentru că Felix Borcean e cea mai bună variantă pentru primăria celui de-al doilea municipiu al județului. „Mulțumesc Ionuț pentru că ai avut încredere în primarul Felix Borcean, în partenerul Felix Borcean și eu îi asigur pe cei de la PMP că voi face în așa fel încât să rămân un partener loial pentru ei. Nu voi uita niciodată acel moment când Ionuț a venit la primărie și a spus: «te susținem necondiționat, ești partenerul nostru și mergem împreună!»”, a adăugat Felix Borcean.