Deputatul Adrian Pau, despre prelungirea stării de alertă: „Ludovic Orban acţionează pur electoral”

untitled design set 970x90 px

Premierul Ludovic Orban a anunţat luni că starea de alertă va fi foarte probabil prelungită cu încă o lună. Totodată, acesta a declarat că nu îşi doreşte impunerea unor noi restricţii pentru a nu afecta economia. Adrian Pau, deputatul Pro România, consideră declaraţiile premierului pur electorale şi făcute din ambiţia de a nu pierde voturi.

„Sunt foarte supărat că domnul Orban nu iese din logica campaniei electorale. Am convingerea că tot ceea ce se întâmplă astăzi şi tot ceea ce vine de la Guvernul Orban este în aceeaşi logică în care a intrat de anul trecut dinaintea alegerilor prezidenţiale. Valul PNL este în scădere şi încearcă cu disperare să salveze ce mai e de salvat din procentele PNL-ului la nivel naţional.”, a declarat Adrian Pau pentru Express de Banat.

Deputatul se arată îngrijorat de numărul mare de cazuri de coronavirus şi de panta ascendentă pe care o ia pandemia. Acesta nu ezită să spună că dacă situaţia va continua vor trebui măsuri energice pe care actualul Guvern nu le ia din scop pur electoral.

„Dacă această prelungire a stării de alertă ar fi legată strict de spectrul medical, este clar că ar trebui să reducem ceea ce s-a întâmplat până acum. Dar faptele sale îmi întăresc convingerea că domnul Orban nu acţionează decât în scop electoral. Cred că dacă situaţia în ţară va merge în acest ritm vor trebui luate măsuri foarte energice pentru a evita răspândirea coronavirusului. Aceasta este părerea mea referitoare strict la aspectul medical.”, a mai spus Adrian Pau.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/