Popa multiplică locul de joacă din Parcul Siderurgistului! Câte unul în fiecare microraion al Reșiței!

Două locuri de joacă similare celui care atrage sute de copii în fiecare zi vor fi amenajate în perioada imediat următoare. Unul în Parcul Tricolorului, celălalt în locul fostului Restaurant Goznuța.

Locul de joacă din Parcul Siderurgistului a fost neîncăpător încă de la inaugurare și e la fel de aglomerat și astăzi, aici venind copii din tot Govândariul. Acestea sunt și motivele pentru care primarul Nelu Popa a trecut pe lista de investiții din acest an încă două astfel de locuri de joacă. „Vom moderniza locul de joacă din Parcul Tricolorului asemeni celui din Parcul Siderurgisului. Același lucru îl facem la Goznuța. Dărâmăm acea clădire și replicăm locul de joacă din Parcul Siderurgistului. Cetățenii din Micro III nu mai traversează astfel bulevardul să meargă în Siderurgistului. Vreau ca într-un an-doi fiecare microraion al Reșiței să aibă câte un loc de joacă similar celui din Siderurgistului. Micro III era văduvit de un loc de joacă civilizat. Goznuța se va demola și pe terenul respectiv, unde stăteau oamenii vara cu lubeniță, până la sala de sport, se va face un loc de joacă. Vom amenaja inclusiv o zonă pentru supraveghetori, pentru părinți și bunici. Lucrările acolo trebuie să se realizeze în maxim șase luni”, a explicat primarul Reșiței. 

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Pentru Parcul Tricolorului este deja bugetată schimbarea tuturor aparatelor de joacă, iar în locul patinoarului vara va fi un teren de baschet. „De fapt vom face trei terenuri de baschet în oraș din bugetul local. Un teren va fi la actualul patinoar, al doilea va fi în  Siderurgistului și un alt teren de baschet îl vom amplasa în zona de sus a orașului”, a mai spus Nelu Popa.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/