Popa mai rade 100 de garaje! În Govândari și în spatele Blocului Fetelor!

Municipalitatea reșițeană va demola mai mult de 100 de garaje în perioada imediat următoare, garaje care încurcă proiectele de modernizare și fluidizare a traficului.

Primarul Nelu Popa a anunțat că încep cât de curând lucrările în Govândari, la străzile care vor lega cele două mari bulevarde, Republicii și Muncii. Astfel, vor fi demolate mai multe garaje situate între blocuri, proprietarii urmând a fi despăgubiți. „În Micro II vrem să venim de pe Romaniței în sus. Va trebui să facem câteva exproprieri de garaje și nu puține, sunt vreo 100 și ceva. Acuma suntem pregătiți ca să putem  face străpungerea între Bulevardul Republicii și Bulevardul Muncii. Venind dinspre Romaniței o să ajungem până în spate la intim. Practic, vor fi niște alei, niște drumuri paralele cu Republicii și Muncii. Cam printre ele, pe două sensuri”, a explicat edilul-șef. 

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Alte garaje vor dispărea în spatele Blocului Fetelor, situat peste drum de Licelul „Traian Lalescu”. În maximum trei luni, anunță primarul Popa, buldozerele vor acționa în zonă. Vor fi amenajate mult mai multe locuri de parcare pentru autorisme decât pot găzdui garajele respective. 

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/