Popa demarează ancheta în Primăria Reșița! Oamenii au rămas fără gaz și plătesc din propriul buzunar pentru lenea funcționarilor!

O parte dintre locatarii blocului ANL de pe Valea Domanului riscă să rămână fără gaz din cauza ritmului mult prea lent în care hârtiile se mișcă în Primăria Reșița. O familie a rămas deja fără contorul de gaz și e nevoită să suporte costurile rebranșării!

Familia Flisc, chiriașă a municipalității în Blocul ANL situat în apropierea stadionului de fotbal, s-a trezit zilele trecute că nu mai poate încălzi mâncarea pe aragaz. Reprezentanții E.ON le-au întrerupt furnizarea gazului metan, ridicându-le contorul. Asta chiar dacă oamenii sunt cu plățile facturilor la zi. Motivul pentru care au rămas fără gaz este altul. Și anume, că nu au putut face dovada existenței unui contract de chirie cu Primăria Reșița. „Contractele de chirie se reînnoiesc în fiecare an la Primărie. Noi am solicitat acest lucru în 4 iulie. Ni s-a spus că se va semna un nou contract abia după data de 19, că trebuie semnat de primar, dar nu s-a întâmplat așa. Am revenit la Primărie, spunându-le că nouă ne expiră contractul cu cei de la E.ON în 2 august, că am fost notificați și că riscăm să rămânem fără gaz. În 4 august, ne-am trezit fără contor de gaz!”, se plânge Loredana Flisc.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Imediat ce furnizarea gazului le-a fost sistată, oamenii s-au dus din nou la Primăria Reșița. Aici au aflat că acordul pentru reînnoirea contractelor de utilități le-ar fi fost emis în data de 2 august și că urmează să ajungă la adresa de domiciliu. Prea târziu însă! „Noi am fost nevoiți să plătim rebranșarea și să așteptăm cinci zile până să ne monteze contorul de gaz. Am așteptat exact o lună actele de la Primărie!”, a mai spus femeia nemulțumită de modul în care s-au mișcat angajații Primăriei Reșița. Edilul-șef, a cărui semnătură pretind că au așteptat-o funcționarii municipalității, s-a arătat mirat de situația chiriașilor ANL. „Nu semnează primarul contractele de gaz! Pe masa mea nu au ajuns la semnat asemenea acte. Cine mă acuză de rea intenție este neinformat și voi demara o anchetă internă în Primărie pentru a vedea cine se face vinovat de o asemenea situație!”, a declarat primarul Nelu Popa pentru Express de Banat.

publicitate si promovare online banner maxagro