Gheorghe Popa: „Nu avem nicio noutate concretă, nu s-a materializat niciun transfer!”

CSM Școlar Reșița a remizat ieri, 1-1, pe teren propriu, cu Cetate Deva, într-un meci de verificare la finele căruia oficialii din Valea Domanului s-au declarat mulțumiți de evoluția echipei. Nu însă și de campania de achiziții!

Cu destui tineri în echipă, Școlarul s-a ținut destul de bine în fața hunedorenilor, care au prestat totuși un joc mai consistent, mai solid și mai agresiv. Cam ceea ce se joacă în Liga a III-a! După 0-0 la pauză, echipa antrenată de Leo Doană s-a văzut condusă în urma unei faze fixe și a egalat cu un gol făcut cadou de puștiul din poarta Devei. Prea multe de spus nu ar fi după acest nou test și asta deoarece în echipă sunt așteptate încă schimbări.

Un amical bun, ambițiile cred că au fost însă mult prea mari pentru un meci amical. Nu am crezut că se va ajunge aici, din păcate. Cred că o să învățăm mult, fiindcă, din câte am înțeles, la nivel de Liga a III-a cam așa se joacă, mai ales în deplasare. Dar, una peste alta, a fost un meci în care am putut să ne verificăm cu o echipă care, ținând cont de investițiile majore pe care le-a făcut, este clar o pretendentă la promovare. Cred că nici noi nu am fost un adversar mai prejos decât ei, dar unele greșeli individuale, care s-au făcut și din așezarea echipei, au dus la acest rezultat, meritat din punctul meu de vedere, cu toate că am avut o primă repriză în care i-am dominat clar. În repriza a doua au fost mai stăpâni ei pe situație”, a declarat Gheorghe Popa, oficialul lui CSM Școlar.

Fostul portar al CSM-ului încearcă să readucă oamenii cu bani în Valea Domanului, pentru că echipa are nevoie de sprijin financiar și de transferuri de jucători. Fac un apel pe această cale să fim sprijiniți, fiindcă echipa asta este construită în proporție de 99% numai din jucători din județul Caraș-Severin. Îi așteptăm pe toți cei care vor să ne sprijine, să vină alături de noi, fiindcă avem nevoie de ei și nu le vom știrbi cu nimic încrederea pe care ne-au acordat-o, ba din contră, vrem să facem o figură frumoasă în campionatul care o să înceapă și sperăm ca numele de CSM Reșița să aibă din nou un renume în fotbalul mare. Față de ultimele știri date de club, nu avem nicio noutate concretă, nu s-a materializat niciun transfer, mă refer în primul rând la Vlad, care este liber de la Metalul Reșița, în al doilea rând la Dobra (de la Vulturii Lugoj) și Stancu (de la Ripensia Timișoara). Deocamdată nu știu situația lor concretă, ei pot să vină, dar încă depindem de unii factori. Mai sunt două-trei săptămâni până când începe campionatul și… nu ne așteaptă nimeni”, a mai afirmat Popa.