Popa a mutat munții din loc și a făcut rost de bani pentru Semenic, cel mai mare domeniu schiabil din România!

Primarul Reșiței a obținut validarea proiectului „Dezvoltarea Domeniului Schiabil Semenic” și includerea lui în Programul de Investiții al Ministerului Economiei pe anul 2021!

Romeo Dunca anunța zilele trecute că pârtiile care ar trebui să coboare de pe Semenic la Văliug și Gărâna au rămas fără finanțare. Practic, fără viitor. Nelu Popa a a luat însă afacerea aproape pe cont propriu, a reușit să facă Primăria Reșița titular de proiect și, cel mai important, să găsească banii pe care Dunca îi pierduse. „În luna martie se va scoate la licitație Proiectul Tehnic și execuția de lucrări pentru acest obiectiv. Mulțumesc doamnei Secretar de Stat Daniela Nicolescu pentru primire și pentru operativitatea cu care a tratat acest proiect foarte important pentru dezvoltarea comunității noastre!”, a anunțat Nelu Popa.

Domeniul schiabil Semenic înseamnă într-o primă fază amenajarea a două pârtii, cea care coboară la Văliug măsurând 7 km și devenind cea mai lungă din România. Iubitorii muntelui vor putea urca pe Semenic cu telegondola, pe toată durata anului, astfel că acest proiect nu se adresează doar celor care preferă zăpada și sporturile de iarnă. Este proiectul care poate însemna relansarea turismului în Banatul de Munte!

leader board 728 x 90 px