Pont fals?! Omul de afaceri Emil Bulboacă, turnat la viceprimarul Dacica!

Campania de curățenie inițiată de Primăria Reșița i-a mobilizat și pe reșițeni. Fie că se implică în activitățile de igienizare, fie că îi reclamă pe cei care își bat joc de munca altora, oamenii acționează. Așa s-a întâmplat și miercuri, când viceprimarul Dacica a primit un pont…

Viceprimarul Reșiței, Adrian Dacica, a postat un nou set de fotografii, arătând că a fost identificat un nou depozit neconform de deșeuri. Acesta chiar a menționat numărul de înmatriculare al autobasculantei care ar fi aruncat gunoiul pe spațiul public. Ba mai mult, edilul a făcut apel la cetățeni pentru a identifica vinovații și chiar a sesizat organele abilitate pentru a se mobiliza.

„Le mulțumesc cetățenilor care înțeleg cu adevărat ce înseamnă «spirit civic». Am primit în această dimineață (n.r. miercuri), de la un reșițean, câteva fotografii însoțite de informații cu privire la cel care a aruncat toate aceste mizerii pe marginea drumului. Este vorba despre o autobasculantă cu benă galbenă, cu nr. de înmatriculare CS 06 MEW. Am anunțat Poliția Locală și Garda de Mediu și vă încurajez din tot sufletul să faceți la fel. Doar așa putem să oprim abuzurile concitadinilor noștri”, este mesajul care însoțește fotografiile postate de viceprimar.

Am primit informații potrivit cărora utilajul respectiv aparține firmei de construcții a omului de afaceri Emil Bulboacă, informații pe care ni le-a confirmat chiar el. Acesta recunoaște că a depus gunoiul în zonă, însă spune că terenul îi aparține, iar depozitarea s-a făcut pe termen scurt.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Gunoiul a fost depozitat pe terenul meu, în ograda noastră, pentru că fac curățenie la o lucrare și apoi le iau de acolo. Facem curățenie la șantier și am pus acolo o grămadă pentru că trebuie să predăm o lucrare. Din cauza asta. Autobasculanta respectivă aparține de noi, dar le-am pus acolo doar pentru câteva ore”, a declarat, pentru Express de Banat, patronul firmei Consiron, Emil Bulboacă.

Potrivit omului de afaceri, până la ora redactării articolului, gunoiul a fost deja ridicat.

CITEȘTE ȘI: Cum (nu) păstrează reșițenii curățenia? Viceprimarul Dacica, despre nesimțiți!

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/