Pompieri din Timiș, răniți într-un accident

autospeciala pompieri (2)
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un accident în care au fost implicate o mașină și o autospecială a ISU Timiș a avut loc, sâmbătă, în apropiere de Timișoara.

Reprezentanții ISU Timiș anunță că sâmbătă au fost solicitați să intervină pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim ajutor în urma unui accident rutier produs în localitatea Recaș. În accident au fost implicate o mașină în care se afla doar șoferul și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Recaș, care se deplasa la o intervenție. În urma accidentului, la caz a fost alocată o altă autospecială.

Au fost mobilizați de urgență pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara, iar la locului evenimentului sunt alocate cinci echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de primă intervenție si comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare și o autospecială pentru transport personal și victime multiple, precum și o ambulanță SAJ cu medic. A fost alertat elicopterul SMURD CS”, a informat ISU Timiș.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Din primele informații, în autospecială erau șase persoane. „Au fost transportate la spital de către echipajele medicale toate persoanele implicate în eveniment, dintre acestea, patru la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara și trei la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, în stare conștientă și cooperantă”, a transmis ISU Timiș.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/