Polițiștii locali din Timișoara, cât pe ce să închidă saloanele de înfrumusețare! Robu: „Nu a fost cazul să luăm o astfel de decizie”

Primarul Timișoarei a clarificat o situație care i-a bulversat pe patronii frizeriilor și ai saloanelor de înfrumusețare, atenționați de polițiștii locali că trebuie să își suspende activitatea.

Totul a plecat de la o hotărâre pe care edilul orașului a postat-o pe pagina sa de Facebook și în care erau prezentate măsurile luate la nivelul Comitetului Local pentru Situații de Urgență. Printre aceste interdicții se afla și închiderea sălilor de sport de întreținere. Această măsură a fost înțeleasă greșit de Poliția Locală, ai cărei angajați au lipit afișe pe ușile saloanelor de înfrumusețare cu textul: „închiderea sălilor/saloanelor de sport, de întreţinere”. Confuzia a fost în cele din urmă clarificată.

„O interdicție, lansată de mine și aprobată de mine ca primar și președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență și aprobată în plenul Comitetului Județean de Urgență spunea: «se închid sălile de sport de întreținere». Adică sălile de fitness, sălile în care se joacă baschet, fotbal, adică de sport de întreținere. E evident că se referă la faptul că sportul e de întreținere. Polițiștii au pus hârtii în ușile și pe geamurile saloanelor de frizerie, de coafură, de înfrumusețare că trebuie să își închidă activitatea. Nu a fost cazul să luăm o astfel de decizie. Ce s-a întâmplat e total străin de mine.”, a spus Nicolae Robu, în cadrul unei conferințe de presă care s-a desfășurat online.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Primarul a anunțat că frizeriile și saloanele de înfrumusețare trebuie să își desfășoare activitatea, dar cu precauție.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/