Polițiștii locali din Caransebeș, prinși în flagrat! „Unul în mașina Poliției, unul în birou și doi în mașinile proprii!”

Primarul Felix Borcean îi dezbracă pe mai mulți polițiști locali din municipiu de uniformă sau îi lasă pe toți fără bani de mâncare!

Trai și viață în Poliția Locală Caransebeș! Cam asta a descoperit edilul-șef după ce i-a monitorizat mai multă vreme pe oamenii legii care ar trebui să vegheze pe străzile orașului. „Am fost într-o vizită inopinată la Poliția Locală, sâmbătă noaptea, și i-am prins pe toți dormind. Erau patru agenți și un ofițer de serviciu. Din cinci, dormeau patru! Unul era plecat singur cu mașina, partenerul lui se odihnea, dormea. Sâmbătă, la 1 noaptea, când orașul e agitat, când sunt discoteci, nunți, băieții se relaxau. Unul în mașina Poliției, unul în birou, și doi în mașinile proprii! Avem aplicație GPS pe mașini, i-am urmărit timp de o săptămână. Mașina stă cu motorul pornit, dar nu se mișcă! Atunci am hotărât să merg în teren”, a explicat primarul Borcean, scandalizat pe  bună dreptate că, în timp de polițiștii locali dorm pe salarii babane, mobilierul stradal din oraș e vandalizat.

Flagrantul realizat în noaptea de sâmbătă spre duminică atrage și consecințe. „Vor fi câteva măsuri dure. I-am dat două variante comandantului Poliției Locale, fie le tai norma de hrană la toți, fie pleacă cei pe care i-am prins. Nu numai ei sunt vinovați, practica asta e veche. Acum au salarii, numai norma de hrană de 1.000 de lei! La noi parcul e tot distrus. Măcar de-ar fi dormit lângă Parcul Dragalina… să cucăie acolo!”, a mai spus mâhnit Felix Borcean.